Košarica

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Knjige

SPECIJALNA_MIKROBIOLOGIJA_web2014

Duraković, Lejla,

Duraković, Senadin

Specijalna mikrobiologija

Upit

Opis proizvoda

Svrha ovog udžbenika jest sažimanje osnovnih načela specijalne mikrobiologije zajedno s ilustracijama tih načela u knjigu koja može poslužiti kao sveučilišni udžbenik ili kao pomagalo suradnicima i istraživačima u područjima koja se tiču industrija hrane. Autori su pokušali, u području specijalne mikrobiologije – mikotoksikologije, načiniti čitak tekst i sistematizirati gradivo i znanstvene informacije prilagođujući ih čitatelju, a istodobno ga upućujući na opsežnu bibliografiju.

Upit

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Specijalna mikrobiologija”

Detalji

  • ISBN : 953-188-108-1
  • Broj stranica : 296
  • Uvez : meki, 13 x 20 cm
  • Izdavač : Durieux, Zagreb 2000.
  • Cijena s PDV–om : 100,00 kn

O autoru

Author

Diplomirala je Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelujući aktivno u znanstveno-istraživačkom radu na matičnom fakultetu postala je koautoricom znanstvenih publikacija u časopisima s međunarodnom recenzijom i priopćenja na međunarodnim znanstvenim skupovima. Koautorica je sveučilišnih udžbenika Priručnik za rad u mikrobiološkom laboratoriju, Moderna mikrobiologija namirnica i Mikrobiologija namirnica – osnove i dostignuća.

Author

Senadin Duraković profesor je Opće mikrobiologije i Mikrobiologije namirnica na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je na Biotehnološkom odjelu Tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Autor je velikog broja znanstvenih i stručnih publikacija iz područja mikrobiologije i mikotoksikologije i Sveučilišnih udžbenika Opća mikrobiologija, Prehrambena mikrobiologija, Primijenjena mikrobiologija i Priručnika za rad u mikrobiološkom laboratoriju. Izvanredni je član Hrvatske akademije tehničkih znanosti, stalni je član The New York Academy of Sciences, član je The American Biographical Institute, Raleigh, North Caroline – USA i član The International Biographical Centre, Cambridge – England. Za svoj je doprinos znanosti u Velikoj Britaniji i u Sjedinjenim Američkim Državama četiri puta proglašen ČOVJEKOM GODINE. Dobitnik je jedinstvenog naslova Američkog biografskog Instituta – MOST ADMIRED MAN OF THE DECADE i diplome Međunarodnog biografskog centra iz Cambridge-a THE 20th CENTURY AWARD FOR ACHIEVEMENT.