Košarica

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Knjige

DURAKOVIC_2_web2014

Duraković, Lejla,

Duraković, Senadin

Priručnik za rad u mikrobiološkom laboratoriju, I-2

Upit

Opis proizvoda

Knjiga »Priručnik za rad u mikrobiološkom laboratoriju« – knjiga druga, prvi je potpuno novokoncipiran tekst za studente i istraživače u mikrobiološkom laboratoriju. Priručnik obuhvaća više od 60 pokusa, vježbi i zadataka koji su svrstani u 5 poglavlja: Biokemijska aktivnost mikroorganizama; Praživotinje; Gljive; Virusi; Kontrola mikrobnog rasta. U knjigu je uklopljeno i oko 50 fotografija u boji, a u Dodatku se nalaze sastavi i način priprave više od 100 hranjivih podloga koje se najčešće upotrebljavaju za uzgoj bakterija, gljiva i virusa.

Upit

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Priručnik za rad u mikrobiološkom laboratoriju, I-2”

Detalji

  • ISBN : 953-188-084-0
  • Broj stranica :
  • Uvez :
  • Izdavač :
  • Cijena s PDV–om :

O autoru

Author

Diplomirala je Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelujući aktivno u znanstveno-istraživačkom radu na matičnom fakultetu postala je koautoricom znanstvenih publikacija u časopisima s međunarodnom recenzijom i priopćenja na međunarodnim znanstvenim skupovima. Koautorica je sveučilišnih udžbenika Priručnik za rad u mikrobiološkom laboratoriju, Moderna mikrobiologija namirnica i Mikrobiologija namirnica – osnove i dostignuća.

Author

Senadin Duraković profesor je Opće mikrobiologije i Mikrobiologije namirnica na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je na Biotehnološkom odjelu Tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Autor je velikog broja znanstvenih i stručnih publikacija iz područja mikrobiologije i mikotoksikologije i Sveučilišnih udžbenika Opća mikrobiologija, Prehrambena mikrobiologija, Primijenjena mikrobiologija i Priručnika za rad u mikrobiološkom laboratoriju. Izvanredni je član Hrvatske akademije tehničkih znanosti, stalni je član The New York Academy of Sciences, član je The American Biographical Institute, Raleigh, North Caroline – USA i član The International Biographical Centre, Cambridge – England. Za svoj je doprinos znanosti u Velikoj Britaniji i u Sjedinjenim Američkim Državama četiri puta proglašen ČOVJEKOM GODINE. Dobitnik je jedinstvenog naslova Američkog biografskog Instituta – MOST ADMIRED MAN OF THE DECADE i diplome Međunarodnog biografskog centra iz Cambridge-a THE 20th CENTURY AWARD FOR ACHIEVEMENT.